6

Visma Business

Fleksibelt standardsystem

 

ERP systemet i alle vores løsninger er Visma Business - markedets absolut mest fleksible virksomhedssystem udviklet af Visma Software, Nordens største udbyder af økonomisystemer

Mange gange er den rigtige løsning en kombination af flere så Kontakt os for et uforpligtende møde.

Læs mere om Visma

 

Visma Håndværk 360⁰

On-line løsning til byggebranchen

 

Uanset om du er El-installatør, VVS-installatør, Tømrermester, Murermester, Kloakmester, Låsesmed eller anden virksomhed som har behov for ordrestyring så får du med Visma Håndværk 360⁰ et komplet professionelt økonomisystem i cloud med fuld udnyttelse af Visma Business’ store fleksibilitet.

Læs mere om Visma Håndværk 360⁰ her

Visma Projekt

Entreprisestyring

 

Kendetegnet ved omfattende og komplekse opgaver i en tidsbegrænset periode, med delfakturering og med mange ændringer i.f.t. udgangspunktet.

læs kundehistorie her.

Visma Service

Serviceordrer & -kontrakter

 

Systemet indeholder en lang række praktiske funktioner til håndtering af serviceopgaver og servicekontrakter, og med automatisk frigivelse af opgaver til fakturering er gennemløbstiden for serviceopgaver er nedbragt til et minimum, hvilket forbedre virksomhedens likviditet. Fuld historik på alle servicerede enheder sikrer tætte kunderelationer.

 

Visma Vin & Spiritus

Handel med øl, vin og spiritus kræver afgiftshåndtering

Med vores løsning til håndtering af handel med øl, vin og spiritus får du kontrol med afgifter, dokumenter og elektronisk kommunikation med SKAT og kunder, og alt er fuldt integreret med Visma Business.

Visma Produktion

Ordre- eller serieproduktion med styklister

 

Kendetegnet ved en hverdag, hvor der skal holdes styr på mange detaljer samtidigt med at forudsætningerne løbende forandrer sig.

læs kundehistorie her.

Visma Advokat

Sager, frister, dokumenthåndtering og tidsregistrering

 

Business Cubes har i samarbejde med danske advokatvirksomheder tilpasset skærmbilleder og funktionalitet, så standard løsningen fremstår som en lettilgængelig og alligevel meget branchespecifik løsning.
Frister - Timeforbrug - Dokumenthåndtering - Klientkonto - Fakturering

Visma Handel

Indkøbs-, lager- og salgsstyring, evt. integration til Webshop

Kendetegnet ved store mængder af produkt og lagerdata og hvor leveringssikkerhed er af afgørende betydning, evt. integration mellem økonomisystem og webshop så data kun registreres ét sted.

Visma Transport

Vognmandsløsning

 

Et enkelt og brugervenligt system, skræddersyet til vognmandsforretninger, fragt- og flytteforretninger, lagerhoteller og affald. Systemet indeholder alle de elementer transportbranchen har behov for i hverdagen.

Online booking - Lagerhotel - Materialeregnskab, vognregnskab, zoneregnskab - Indberetning af affald det offentlige (STANDAT) - Track & trace, med mulighed for elektroniske kørelister og stregkode scanning.

TimeApp

Mobil registrering af tid og materialer

 

 

Direkte opdatering af time- og materialeforbrug i Visma Business fra mobiltelefon eller tablet. Brugere oprettes og vedligeholdes i Visma Business, ingen mellemliggende databaser eller integrationer.

Grundinstallation Kr. 8.000,-

Kr. 49,00 pr. bruger om måneden.

 

SuperOffice

Har du styr på kunderelationerne

 

 

SuperOffice holder styr på alle kunder og kontaktpersoner. Kontakt historik som giver et samlet overblik over kommunikationen med dine kunder, samt mulighed for opfølgnings flag og tidsstyrede opgaver til næste kontakt. Funktioner til Logning af e-mails og dokumenter, således at alle relevante dokumenter er samlet på et sted.

Superoffice er integreret med Visma Business så du får en helheds løsning med mindre dobbelt arbejde